Houtgestookte buitenoven

 

Houtgestookte buitenoven 

Met een houtgestookte buitenoven smaakt u de pizza en het brood voortaan nog lekkerder. Zeker als u kiest voor een van de hiutgestookte buitenovens van Cerawala. Deze ovens zijn gemaakt van alleen de beste materialen, bieden veiligheid en staan bekend om de perfecte isolatie. U koopt een houtgestookte buitenoven van Carawela in vier verschillende uitvoeringen.

Buitenoven houtgestookt

Een buitenoven houtgestookt van Carawela voelt aan de buitenkant niet warm aan, maar is dat aan de binnenkant zeer zeker wel. Door het werk van de kleibakstenen met name blijft het langer warm in de oven, een keramische vezeldeken zorgt ervoor dat de buitenkant van de oven niet te heet wordt. Bij de productie van de houtgestookte buitenoven is verder gebruik gemaakt van aluminium en met name roestvrij staal. De deuren en handgrepen zijn van rvs, naast de handgreep vindt u aan beide kanten ventilatiegaten. Opvallend is de rol van de kleibakstenen, die de warmte uit het vuur absorberen en dat vervolgens gedurende lange tijd uit blijven stralen. Vandaar dus dat het erg lang warm blijft in de oven zelf.

Buiten oven houtgestookt

Een buiten oven houtgestookt van Carawela is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te onderhouden. U maakt de oven gemakkelijk schoon, gewoon met een beetje water, wat afwasmiddel en een spons of een doek. Verder haalt u as en sintels uit de oven en doet u ook daar uw werk met een doek, water en zeep. Kiezen voor Carawela betekent dat u een keuze moet maken uit vier verschillende uitvoeringen van de houtgestookte buitenoven: The Minimo, The Bambino, The Classico en The Pro 750. The Pro 750 is de grootste met de meeste capaciteit en biedt u ruimte voor tussen de twee en vier pizza's. De kleinste, The Minimo, is behoorlijk kleiner en lichter en heeft net genoeg ruimte voor een pizza. Maar dan wel een zeer smaakvolle pizza. 

 

 

Contact Carawela International

Adres: Binnenhavenweg 7

Postcode: 8211AA Lelystad

Nederland

info@carawela.nl

Tel: +31615126370

IBAN: NL23INGB0007740982

KVK-nummer: 68072538