Houtgestookte oven

 

Hout gestookte oven 

Als u op zoek bent naar een hout gestookte oven die u in staat stelt de lekkerste pizza's , brood en gezonde gerechten te bereiden, die is nadrukkelijk op zoek naar een Carawela oven. De Carawela oven is er in verschillende uitvoeringen waarbij het verschil voornamelijk zit in de oppervlakte van het ovengedeelte, Bij de productie van deze houtgestookte ovens is alleen gebruik gemaakt van de beste materialen en de meest moderne technologie. Het is bovendien veilig werken met de Carawela.

Houtgestookte ovens

De houtgestookte ovens van deze aanbieder zijn perfect geïsoleerd en bestaat zowel aan de voor- als aan de zij- en achterkant volledig uit roestvrij staal. Aan de binnenkant zit een deel aluminium, afgewerkt met poedercoating. De wanden zijn aan de binnenkant afgewerkt met keramisch vezeldeken. Dit zorgt voor perfecte isolatie waardoor de oven lekker lang warm blijft en aan de buitenkant niet gevaarlijk heet wordt. De houtgestookte ovens van Carawela bestaat uit een deur van roestvrij staal en een handvat en ventilatieopeningen aan beide kanten van de handgreep. In de oven liggen vuurvaste kleibakstenen van tenminste drie centimeter dikte. Deze stenen absorberen de warmte uit het vuur, stralen die warmte uit en weten de warmte te behouden.

Houtgestookte ovens kopen

Houtgestookte ovens kopen van Carawela is een kwestie van kiezen, want de aanbieder levert The Minimo, The Bambino, The Classico en The Pro 750. The Pro 750 is die met de meeste capaciteit en met een ovengedeelte van 75 bij 75 centimeter. Deze uitvoering is alleen in de kleur grafiet leverbaar. Ook in onderhoud is een houtgestookte oven van Carawela gemakkelijk. De zwarte delen die ontstaan als gevolg van roet- met name aan de bovenkant en bij de deur- haal je weg met water, zee en een zachte spons. Van de bodem van de houtgestookte ovens haal je as en sintels. Met een beetje afwasmiddel en een natte doek maakt u vervolgens de binnenkant schoon.

 

 

 

Contact Carawela International

Adres: Binnenhavenweg 7

Postcode: 8211AA Lelystad

Nederland

info@carawela.nl

Tel: +31615126370

IBAN: NL23INGB0007740982

KVK-nummer: 68072538