Pizza oven houtgestookt

 

Pizza oven houtgestookt

Met een Carawela oven haalt u de beste pizza oven houtgestookt in huis. Carawela ovens zijn perfect om pizza's in te maken, net als brood en andere gezonde gerechten. De pizza oven houtgestookt werkt veilig en is bovendien gemakkelijk in onderhoud, Schoonmaken is dus een fluitje van een cent. De ovens zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar.

Houtgestookte pizza oven

Met de houtgestookte pizza oven haal je een kwaliteits oven in huis. Door perfect te isoleren is de pizza oven houtgestookt in staat om de warmte lang vast te houden. De kleibak stenen onderin de oven zijn vuurvast en absorberen de warmte van het vuur in de oven. Die warmte straalt het vervolgens uit waardoor het lang warm blijft in de houtgestookte pizza oven. Aan de buitenkant wordt de oven nooit te heet. Daar zorgt een gepoedercoate vezeldeken voor. Ook in onderhoud is de pizza oven houtgestookt gemakkelijk. Een natte doek, zeep en water maakt het mogelijk de zwarte roetvlekken aan de bovenkant en bij de deur te verwijderen, zoals je verder alleen de as en sintels na afkoeling uit de oven haalt en de oven aan de binnenkant reinigt met water en een beetje afwasmiddel.

Houtgestookte pizzaoven kopen

Wilt u een houtgestookte pizzaoven kopen, dan kunt u met een Carawela prima uit de voeten. De ovens zijn er in vier verschillende uitvoeringen: The Minimo, The Bambino, The Classico en The Pro 750. Het moge duidelijk zijn dat The Minimo de kleinste van het stel is en plaats biedt aan een pizza, The Pro 750 is de grootste en biedt ruimte aan tussen de twee en vier pizza's. Hoe dan ook, met elke uitvoering haalt u een uitstekende pizzaoven houtgestookt in huis, De oven zorgt voor de lekkerste pizza's, is veilig en eenvoudig te reinigen en schoon te houden.

 

 

 

 

Contact Carawela International

Adres: Binnenhavenweg 7

Postcode: 8211AA Lelystad

Nederland

info@carawela.nl

Tel: +31615126370

IBAN: NL23INGB0007740982

KVK-nummer: 68072538